Direct aan de slag
Waar wil je aan werken
Doe inspiratie op
Hulp nodig?

Share buttons

Soms ben je gewoon razend enthousiast over je laatste aankoop en je wilt iedereen er over vertellen. Of je leest iets waarvan je vindt dat iedereen het moet lezen. Gelijk tweeten, posten, sharen!

Soms heb je dit soort bezoekers op je website. Natuurlijk goud waard. Maar in hoeverre ondersteund de website deze bezoekers. Hoe eenvoudig is het om jouw content om te zetten naar die ene knallende post?

Met de juiste share buttons, op de juiste plek en met de juiste teksten en afbeeldingen laat je je bezoekers jouw website aanbevelen. Hoe veel betere reclame kan je krijgen. Met Webanizr heb je deze in een paar klikken op je website staan.

Rapportage

Share buttons zijn lijken niet voor te stellen. Je plaatst ze op de website en klaar! Maar voor een bezoeker hangt hier meer gewicht aan. Op het moment dat je iets deelt met vrienden en familie wil je wel achter de inhoud van de post staan. Het is dus niet de techniek, maar de inhoud die telt.

Wat werkt dan het beste: het bericht open laten of juist een gevatte one-liner er in plaatsen? Bij het eerste kan een bezoeker afhaken met een writers block terwijl bij het tweede de bezoeker zich helemaal niet kan vinden in de door jou geschreven tekst.


Webanizr bied de mogelijkheid om rapportages te krijgen over het gebruik van de share buttons. Zo kan je op verschillende plekken verschillende varianten gebruiken en kijken wat het beste aanslaat.

Laat onze effectieve tools voor je werken, laat je boodschap spreken. Samen bouwen we herkenbare branded website, online shops of startpagina’s – met bijbehorende bezoekers.

Get in touch!

Neem nu contact op/ ga aan de slag en verover het internet binnen een paar clicks!