Webanizr Logo
Open / sluit menu

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je de zichtbaarheid van elementen in kan stellen. Bijvoorbeeld elementen nog verbergen voor het publiek of verbergen en tonen op basis van een klik.

Zichtbaarheidstab

Nadat je het element hebt geselecteerd dat je wil weergeven of verbergen, klikt je op het oogpictogram om het tabblad voor zichtbaarheid te openen.

Zichtbaarheidstab

Elementen wel- of niet live zetten

Je kan per element beslissen of ze wel of niet publiekelijk op de website getoond moeten worden. Standaard wordt elk nieuw element direct op de website getoond. Er zijn 3 opties beschikbaar als het gaat om wel of niet een element publiekelijk te tonen.

  • Openbaar: het element is zichtbaar in de editor en voor alle bezoekers van de website. Dit is de standaard.
  • Alleen weergeven in editor: het element is alleen zichtbaar wanneer je bent aangemeld bij de frontend-editor (in bewerkings- of weergavemodus).
  • Alleen weergeven op website: het element is zichtbaar voor reguliere bezoekers, maar wordt niet weergegeven in de editor. Dit kan een bericht aan de bezoekers zijn dat er binnenkort iets zal worden gepubliceerd (een teaser).
Elementen wel- of niet live zetten

Elementen (tijdelijk) verbergen

Ja kan ook elementen puur visueel verbergen. De elementen zijn nog steeds beschikbaar op de pagina, maar zijn niet direct zichtbaar. Er zijn drie opties om de zichtbaarheid van het element in te stellen:

  • Direct tonen: toon het element. Dit is de standaard.
  • Verbergen dan tonen met actie: verbergt het element, maar bereidt het voor om te worden getoond wanneer het wordt geactiveerd.
  • Geheel verbergen. Het element is verborgen. Je kan dit gebruiken om elementen op verschillende schermen wel of niet te tonen, bijvoorbeeld enkel niet op mobiel.

Als u ervoor wilt zorgen dat de inhoud niet beschikbaar is voor het publiek, gebruikt dan "Alleen weergeven in editor" in plaats van "Verbergen".

Elementen tijdelijk verbergen
Volledig dynamisch pagina maken?

Kom je er niet uit, maar ben je toch op zoek naar mogelijkheden op je webpagina dynamisch te maken op basis van keuzes van de gebruiker? Vraag onze experts naar de maatwerk opties.