Soms werk je niet in één keer het definitieve design uit. Het kan zijn dat je een tijdelijke pagina hebt neergezet terwijl je werkt aan het definitieve design. Of dat je werkt aan een nieuwe versie van een design terwijl het oude nog zichtbaar moet zijn. In beide gevalle prettig als je dit kan doen zonder dat de aanpassingen direct zichtbaar zijn. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je (delen) kan ontwerpen zonder deze publieke zichtbaar te hebben.

Zichtbaarheidstab

Als je op een item klikt verschijnen er in het menu rechts van de website verschillende tabbladen. Door op het oog icoon te klikken open je het tabblad over de zichtbaarheid van het element.

Publiek

Standaard is een element publiek zichtbaar. Dit betekend dat dit element zowel zichtbaar is op de website als in de front-end editor.

Ontwerp fase

Door op het middelste icoon te klikken komt een element in de ontwerpfase. Hiermee is het niet meer zichtbaar op de website. Wel is het element zichtbaar als je inlogd op de front-end editor. Zo kan je rustig aan het element werken zonder dat op website een half af design zichtbaar is.

Oude / huidige versie

Als je een geheel nieuwe versie van (een deel van) het ontwerp gaat maken dan kan je de oude versie hier van verbergen in de front-end editor. Deze is dan wel zichtbaar op de website. Zo zie je in de front-end enkel nog de nieuwe versie waar aan je werkt, terwijl voor de bezoekers van de website nog de oude versie beschikbaar is.