Voeg een pin toe

In deze handleiding worden diverse mogelijkheden om een pin aan je startscherm toe te voegen besproken.

Nieuwe pin knop

Rechtsbovenin je startschem zitten twee knoppen: verwijder pin en nieuwe pin. Klik op nieuwe pin om de lijst met standaard opties voor pins te openen.

Kies een standaard pin

In de lijst met standaard pin staan opties om als pin toe te voegen. De opties zijn gebaseerd op de aanwezige mogelijkheden binnen jouw website. Bij elke pin staat een korte omschrijving over hetgene waar de pin toegang tot biedt.

Test de pin

Niet zeker wat één van de pinnen doet? Klik dan op "test pin". Het scherm waar de pin naar toe zal leiden wordt dan getoond. Met de terug knop van je browser ga je weer terug naar het overzicht van standaard pins.

Plaats de pin

Zodra je op een optie voor een standaard pin klikt ga je terug naar de homepage. Als je je muis nu over het scherm beweegt zie je een voorbeeld van de pin die je kan plaatsen. Ga met je muis naar de plek waar je de pin wilt hebben en klik. De pin wordt dan geplaatst.

Pin elk scherm

Naast de standaard pins kan je ook elk scherm wat je opent gepint worden op je startscherm. Gebruik hiervoor het punaise icoon naast de titel van het scherm. Daarna wordt je weer naar het startscherm geleid om de pin te plaatsen. Zodra je de pin geplaatst hebt kom je weer terug op het scherm waar je bezig was.