Direct aan de slag
Waar wil je aan werken
Doe inspiratie op
Hulp nodig?
Webanizr Landingspagina's
Webanizr Landingspagina's

Hoe maak je de perfecte landingspagina? Een pagina die zowel hoog in Google komt op de gewenste zoekwoorden als een bovengemiddelde conversie heeft. De vraag mag simpel lijken, het antwoord op deze vraag bleek inmens complex en simpelweg niet door één persoon te beantwoorden. Het antwoord is nu wel te beantwoorden met één enkel product. Welkom bij Webanizr landingspagina's!

Landingspagina's die geoptimaliseerd zijn voor Google en conversie

Aan de basis van de Webanizr landingspagina's liggen de fundamenten voor SEO en conversie. Van de puur technische aspecten zoals snelheid en veiligheid tot aan de meer visuele aspecten als de gebruikersinterface. Bij Webanizr landingspagina's is voor elk onderdeel los de tijd genomen om er voor te zorgen dat het optimale resultaat berijkt kon worden. Zo nemen we geen genoegen met een laadtijd van boven de 500 miliseconden, moeten certificaten de hoogste veiligheidsscore krijgen en gaan we voor een zo hoog mogelijke score in de Google mobielvriendelijkheids test.

Ook bij het gebruikersgemak gaan we voor het hoogst haalbare. Ook al zie je op de landingspagina's in eerste instantie niet veel elementen (bewust). Toch is over elk element nagedacht en is deze getest. Animaties dienen behulpzaam te zijn en niet af te leiden. Elke element moet goed tot zijn recht komen op elke device. Formulieren moeten prettig, simpel en intuïtief zijn. Kortom: de hele landingspagina moet leuk, prettig en intuitief zijn van begin tot einde.

Gebruik van de laatste technieken

Als het om SEO gaat veranderd er veel, vaak en snel. Het is zaak om bij te zijn wil je je zwaar bevochte positie in Google niet verliezen. Daarom maken we bij Webanizr gebruik van de laatste technieken. Van de zichtbare technieken zoals Google AMP, HTML 5 en CSS 3 tot minder zichtbare technieken voor caching en optimalisatie.

We bieden de landingspagina's ook altijd aan als service. Dit betekend dat we er continu aan werken. Continu de pagina en de techniek verbeteren. Zo blijf je niet alleen bij, je lift ook mee op de laatste technieken. Zo ben je er zeker van dat je altijd een voorsprong hebt op je concurentie.

Samenwerking met de beste partners

Bij landingspagina's komt meer kijken dan alleen de beste techiek. De landingspagina moet ook helemaal afgestemd zijn op het product, de dienst, de organisatie en de doelgroep. Dit vereist onderzoek, branding, design, copy writing, begeleidingen en monitoring. Toen wij begonnen aan dit project kwam we al snel tot de conclusie dat alleen pure focus leidt tot een optimaal resuitaat. Daarom hebben we voor alle aanvullende diensten gezocht naar partners die dezelfde focus en passie voor resultaat en kwaliteit aanhangen. Vanaf het eerste moment van het project brengen we je dan ook graag in contact met de partners waarvan wij denken dat ze het beste aansluiten op dit project. Geheel transparant.

Werk je al samen met één of meerdere partners? Dan komen wij graag in contact met hen. We zoeken altijd naar de toegevoegde waarde en die ligt juist in de samenwerking!

Op basis van de beste software op het web

Een landingspagina is geen eiland op zich, zoals niets op het web dat meer is. Voor het beheer, de promotie, monitoring en analyse zijn er vele fantastische pakketten op de markt. Ook hier hebben wij gekozen voor focus. In plaats van alle functionaliteiten in ons eigen pakket te zetten hebben we partnerships en koppelen met vele populaire pakketten en online diensten op het web. Van de promotie met Google Ads tot aan het verwerken van de leads met een online CRM.

Maak je gebruik van een pakket wat aansluit op de wensen voor de landingspagina maar hebben wij hier geen standaard koppeling voor? Dan gaan we direct kijken wat de mogelijkheden zijn. Een landingspagina is immers pas echt perfect als je direct wat met de resultaten kan!