Voor partners

Deze handleiding beschrijft hoe je RSS feeds als externe bronnen kan toevoegen en beheren. Een meer algemene omschrijving over externe bronnen lees je in de handleiding over externe bronnen.

Lijst met RSS feeds openen

Om RSS feeds te kunnen bekijken, toevoegen of bewerken dien je eerste aangemeld te zijn.

Om je eigen lijst met RSS feeds te openen ga je naar de pagina voor RSS feeds. Initieel is de lijst leeg. Bovenaan zie je een filter en rechts een plus knop.

RSS feed toevoegen

Rechts bovenaan de lijst met RSS feeds staat een plus knop. Als je op die knop klikt verschijnt een formulier om een RSS feed mee toe te voegen. Geef de RSS feed een naam en voer de url in waar de RSS feed op te bereiken is.

RSS feed bewerken

Om een RSS feed te kunnen bewerken klik je op de naam van de feed. Je komt dan op een pagina waar op je de RSS feed kan bewerken. Na het bewerken kom je terug op het overzicht van de RSS feeds.

LET OP: als je de RSS feed als externe bron hebt gekoppeld aan een andere Webanizr dienst, wordt deze dienst niet met terugwerkende kracht bijgewerkt. Welke gevolgen dat heeft voor de gegevens kan je lezen bij de uitleg over de betreffende dienst zelf.