Nieuws Schalen & snelheid
2018-02-02 13:29:00
In onze laatste update hebben we de hoeveelheid gegevens die een gemiddelde pagina nodig heeft uit de database fors teruggebracht. Dit klinkt misschien heel technisch en niet heel relevant, maar de resultaten zijn dat wel! Bij veel pagina's, zeker de pagina's met relatief weinig inhoud, is de laadtijd tot 40% afgenomen.
Telkens als een bezoeker een pagina van jouw website bezoekt, wordt de volledige pagina - blok voor blok - opgebouwd. Dat kost tijd. Voor veel pagina’s waarop inhoud staat die voor elke bezoeker hetzelfde is, is het dan ook niet nodig om steeds opnieuw de hele webpagina op te bouwen, maar dit eenmalig te doen, en alle bezoekers daarna die eenmaal opgebouwde pagina direct terug te geven.
2018-01-08 16:28:00
2018-01-05 15:41:00
Recent heeft Google met de tool PageSpeed Insights de lat weer een stuk hoger gelegd. Websites die eerder een redelijke of hoge score behaalden daalden aanzienlijk in score.

Laat onze effectieve tools voor je werken, laat je boodschap spreken. Samen bouwen we herkenbare branded website, online shops of startpagina’s – met bijbehorende bezoekers.

Get in touch!

Neem nu contact op/ ga aan de slag en verover het internet binnen een paar clicks!