Alhoewel we het tot een minum proberen te beperken komt het wel eens voor: de website is offline voor onderhoud of de pagina kan niet geladen worden door een technische fout. We besteden veel aandacht aan het voorkomen en verhelpen van deze problemen. We hebben nu echter ook de tijd genomen om de boodschap die getoond wordt als het gebeurd wat vriendelijker te maken:

Melding indien offline wegens onderhoud

Als de website offline gaat omdat deze wordt bijgewerkt naar de nieuwste vesie (ongeacht of wij of jij zelf de website bijwerkt), dan wordt de volgende boodschap getoond:

2018-02-26 20:23:00

De eerste gebruikers zijn al aan de start gegaan met kijken of ze hun Webanizr sites gereed kunnen maken voor AMP. Eén van de punten waar iedereen al snel tegenaanliep is het gebruik van afbeeldingen.

Alle webanize elementen werken responsive en zijn uitstekend stapelbaar. Hiermee creëer je eenvoudig layouts. Er zijn echter gevallen dat je toch wat preciezer wilt zijn over waar een element geplaatst wordt. Bijvoorbeeld een knopje wat je over ander elementen knomt te staan.

De mogelijkheid om een andere manier van plaatsen voor je element op te geven is beschikbaar sinds versie 466. Meer informatie over het paatsen van elementen vind je op de handleiding over afmetingen, witruimtes en plaatsing van elementen.

Recently we have written several posts on datanames. One of the most powerful tools within Webanizr. And this tool has now become even more powerful. From version 462 it is possible to make choices within datanames. This allows you to dynamically choose between two texts on a page. Or you can give a default value to an API if no source value is known. Or one of the thousand other possibilities that you suddenly have when you can choose dynamically from values.

If you work intensively with datanames and / or APIs, this is definitely a new option that is worth exploring. More about choices in datanames on the page about conditions within datanames.

A handy addition to the choices within datanames is the dataname option. This allows you to dynamically extract the value from another field. More about this option on the page on formatting datanames.

Over het algemeen worden webwaarden vooral gebruikt in door ze in te stellen bij formuliervelden. Een krachtige functie, maar er zit meer achter webwaarden. Zo zijn er bijvoorbeeld webwaarden die je altijd en overal kan gebruiken. Bijvoorbeeld om je campagnes te volgen, accounts te synchroniseren of informatie over taal, domein, tijd en valuta op te vragen.

Bekijk het complete overzicht van webwaarden op onze website.

Naast tekst, getallen en lijsten kunnen nu ook afbeeldingen worden opgemaakt met webwaarden. Dit gebeurt op dezelfde manier als ook andere opmaak opties werken, namelijk door de afbeelding door één of meerdere opmaak opties te halen. De opmaak opties die beschikbaar zijn voor het opmaken van afbeeldingen beperken zich op dit moment nog tot het schalen en eventueel op maat knippen van de afbeeldingen.

Alle opties en voorbeelden van hoe ze werken vind je op de pagina over het opmaken van afbeeldingen met webwaarden.

Regelmatig informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en nieuwste features. Als je daar gebruik van wilt maken moet je website wel op de laatste versie staan. Wij hebben het dan ook mogelijk gemaakt om via je Webanizr portal je websites bij te kunnen werken.

In de handleiding over het updaten van je website naar de laatste versie lees je hoe je dit zelf kan doen. De handleiding lijkt lang, maar in werkelijkheid ben je met een paar klikjes en in enkele minuten klaar.