Webanizr Logo
Open / sluit menu
Nieuws
Nieuws
Alhoewel we het tot een minum proberen te beperken komt het wel eens voor: de website is offline voor onderhoud of de pagina kan niet geladen worden door een technische fout. We besteden veel aandacht aan het voorkomen en verhelpen van deze problemen.
Slechte boodschap vriendelijk brengen
2018-02-26 20:23:00
De eerste gebruikers zijn al aan de start gegaan met kijken of ze hun Webanizr sites gereed kunnen maken voor AMP. Eén van de punten waar iedereen al snel tegenaanliep is het gebruik van afbeeldingen.
Afbeeldingen in AMP
Alle webanize elementen werken responsive en zijn uitstekend stapelbaar. Hiermee creëer je eenvoudig layouts.
Bepaal de positie van de elementen op je website
Recently we have written several posts on datanames. One of the most powerful tools within Webanizr.
Making choices within datanames
Over het algemeen worden webwaarden vooral gebruikt in door ze in te stellen bij formuliervelden . Een krachtige functie, maar er zit meer achter webwaarden.
Algemene webwaarden: waardevolle informatie
Naast tekst, getallen en lijsten kunnen nu ook afbeeldingen worden opgemaakt met webwaarden. Dit gebeurt op dezelfde manier als ook andere opmaak opties werken, namelijk door de afbeelding door één of meerdere opmaak opties te halen.
Maak nu ook afbeeldingen op met webwaarden
Regelmatig informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en nieuwste features. Als je daar gebruik van wilt maken moet je website wel op de laatste versie staan.
Werk je website bij naar de laatste versie