Webanizr Logo
Open / sluit menu
Slechte boodschap vriendelijk brengen

Alhoewel we het tot een minum proberen te beperken komt het wel eens voor: de website is offline voor onderhoud of de pagina kan niet geladen worden door een technische fout. We besteden veel aandacht aan het voorkomen en verhelpen van deze problemen. We hebben nu echter ook de tijd genomen om de boodschap die getoond wordt als het gebeurd wat vriendelijker te maken:

Melding indien offline wegens onderhoud

Als de website offline gaat omdat deze wordt bijgewerkt naar de nieuwste vesie (ongeacht of wij of jij zelf de website bijwerkt), dan wordt de volgende boodschap getoond:

Melding indien offline door een teschnische fout

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan aan onze kant wordt onderstaande melding getoond. Ook wij ontvangen hiervan meldingen zodat we aan de slag kunnen met het verhelpen van het probleem.

Bezoekers niet verliezen

Als het probleem zich voordoet op een andere pagina dan de homepage, dan wordt de bezoeker de optie gegeven om naar de homepage te gaan. Mocht het probleem inderdaad beperkt zijn tot de specifieke pagina (wat in de meeste gevallen voorkomt) dan kan de bezoeker alsnog de rest van de website bekijken. Zo proberen we de impact van de technische fout te beperken.

Weergave op mobiel

Omdat waarschijnlijk meer dan 50% van de bezoekers via mobiel op je website komen hebben we er ons zeker van gemaakt dat de boodschap ook daar goed overkomt. Het was daarbij vooral belangrijk dat alle informatie direct, dus zonder scrollen, beschikbaar zou zijn. Hieronder zie je hoe de weergave van de twee type meldingen er uit ziet op mobiel:

Tijdens het bijwerken van de website

Bij technische fout

Meertaligheid

De tekst die getoond worden tijdens het bijwerken van de website kan in meerdere talen getoond worden. Als je een meertalige website hebt kan de je teksten hiervoor zelf aanpassen in de module voor vertalingen.

Omdat we bij de melding wegens technische problemen er niet op kunnen vertrouwen dat de vertalingsmodule beschikbaar is, is deze tekst niet zelf te vertalen. Bij .nl domeinen wordt een nederlandse tekst getoond, in alle andere gevallen een engelse tekst.