Webanizr Logo
Open / sluit menu
Nieuws
Nieuws
Vaak zijn meerstapsformulieren een kernonderdeel van een website. Denk aan bestel- of registratieprocessen.
Meet meerstapsformulieren met Google Analytics trechters
2018-02-01 10:16:00
In sommige gevallen wisselde de weergave van stijling. Onder andere het feit of je wel of niet ingelogd was gaf kleine verschillen in weergave.
Eenduidige stijling
2018-02-01 09:11:00
De laatste tijd zijn we bij Webanizr druk bezig met de ondersteuning voor AMP . AMP is een project van Google wat er op is gericht om vooral op mobiel zeer snel website te kunnen leveren.
Fonts voor AMP
2018-01-31 15:38:00
Je fav icon is het kleine plaatje wat links in de tab in je browser wordt getoond. Dit maakt het makkelijk voor gebruikers van je website om de tab terug te vinden met jouw website als er meerdere tabs geopend zijn.
Voeg zelf je fav icon toe
2018-01-30 21:39:00
Voer het uitwisselen, tonen en controleren van gegevens binnen je website worden bijna overal webwaardes gebruikt. In de meeste gevallen gaat het om de webwaarden bij de velden .
Test je webwaarden
Elke website is anders. Dit betekend dat het beheer van elke website anders is. Daarom stellen we iedereen in staat zijn eigen startscherm samen te stellen.
Beheer de pins op je startscherm
Telkens als een bezoeker een pagina van jouw website bezoekt, wordt de volledige pagina - blok voor blok - opgebouwd. Dat kost tijd. Voor veel pagina’s waarop inhoud staat die voor elke bezoeker hetzelfde is, is het dan ook niet nodig om steeds opnieuw de hele webpagina op te bouwen, maar dit eenmalig te doen, en alle bezoekers daarna die eenmaal opgebouwde pagina direct terug te geven.
Pagina’s snel laden uit de cache
In Webanizr kan je bij het online ontwerpen van je website per element kiezen hoe je deze wilt positioneren:
Standaard
Vast op scherm ook binnen je scherm