Direct aan de slag
Waar wil je aan werken
Doe inspiratie op
Hulp nodig?

Afbeelding kiezen

In de bibliotheek van Webanizr staat een kant en klaar element wat je kunt downloaden wat een responsive afbeelding op je site plaatst. Klik op de toevoeg knop links onderin. Klik op de categorie "Inhoud" en zoek naar het element "Responsive afbeeldingen".

Klik op dit element. De lijst sluit zichzelf dan automatisch.

Afbeelding plaatsen

Als je met je muis over de website gaat, zie je dat alle elementen waar de muis over gaat een oranje achtergrond krijgen met pijljes. Ga met je muis naar het element waar de afbeeldingen onder moeten komen, en zet de muis positie aan de onderkant van dat element, totdat de pijljes naar beneden wijzen. Klik dan op het element, en onder het element verschijnt dan een witte laadbalk. Na een paar seconden verdwijnt de laadbalk en verschijnt er een grote afbeelding.

Afbeelding aanpassen

De afbeelding kan nu aangepast worden naar de juiste afbeelding. Dit kan inline gedaan worden door te dubbelklikken op de afbeelding. 

Laat onze effectieve tools voor je werken, laat je boodschap spreken. Samen bouwen we herkenbare branded website, online shops of startpagina’s – met bijbehorende bezoekers.

Get in touch!

Neem nu contact op/ ga aan de slag en verover het internet binnen een paar clicks!