Webanizr Logo
Open / sluit menu
Nieuws
Nieuws
De meeste delen van je webwinkel kon je al vrij aanpassen. Denk aan je productcatalogus, de prijzen en het design.
Bewerk de instellingen van je webwinkel
Recent hebben we de mogelijkheid toegevoegd om pins op je startscherm te plaatsen vanuit een lijst met populaire pins. Als feedback kregen we dat sommige de pins niet toevoegde, niet zeker wetende wat de pin zou doen.
Een pin testen voor je hem toevoegt
2018-02-07 09:09:00
Gegevens staan zelden op zich. Tussen alle gegevens liggen bepaalde relaties. Heel vaak ben je dan ook niet op zoek naar de data zelf, maar naar gerelateerde data.
Gegevens op- en doorzoeken
2018-02-07 09:01:00
Je robots.txt verteld aan zoekmachines, zoals Google, welke pagina's ze wel en niet moeten doorzoeken op je website. Alhoewel je hier zelden iets aan hoeft te doen, kunnen er situaties zijn waarbij je toch een deel van je website niet door zoekmachines of andere bots bezocht wilt hebben.
Stel zelf je robots.txt in
Gegevens verzamelen via formulieren is eenvoudig via Webanizr. Maar wat doe je daar na met die gegevens.
Gegevens opmaken en omzetten met webwaarden
2018-02-05 21:17:00
Webwaarden vormen een belangrijk onderdeel van Webanizr. Ze stellen je in staat om gegevens op je website te tonen, te gebruiken in koppelingen en in de communicatie naar je bezoekers.
Hoe schrijf je webwaarden
2018-02-02 13:29:00
In onze laatste update hebben we de hoeveelheid gegevens die een gemiddelde pagina nodig heeft uit de database fors teruggebracht. Dit klinkt misschien heel technisch en niet heel relevant, maar de resultaten zijn dat wel! Bij veel pagina's, zeker de pagina's met relatief weinig inhoud, is de laadtijd tot 40% afgenomen.
Websites tot 40% sneller